dilluns, 12 de desembre de 2011

Viatge mar enllà*Aquesta exposició explora el significat de viatjar per mar i proposa un recorregut per la col·lecció del Museu Marítim de Barcelona (MMB). L’exposició vol mostrar les diferents dimensions de l’experiència de viatjar amb vaixell, a través dels elements físics i simbòlics que intervenen en qualsevol viatge.

La mostra aplega prop de cent peces provinents de la col·lecció de l’MMB, entre models de vaixells, cartografies nàutiques, instruments de navegació, pintures de temàtica marítima, exvots i mascarons de proa. S’hi poden veure alguns dels seus tresors més preuats com la carta de Gabriel Vallseca, un dels models de la galera Reial de Joan d’Àustria o la col·lecció d’exvots mariners.

Els diumenges a les 12h es fan
visites guiades incloses en el preu de l'entrada.

Com a material complementari a les exposicions us oferim les Gotes d'arxiu, un conjunt de documents relacionats directament amb l'exposició. Per aquesta exposició hem preparat Gotes d'arxiu:carpeta de viatge.

* Des de Blau Naval us recomanem visitar l'exposició "Viatge mar enllà". D'altra banda, aprofitem per felicitar sincerament el Museu Marítim de Barcelona per la gran tasca que porta desenvolupant en la investigació i difusió de la cultura marítima catalana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada