dimecres, 6 de març de 2013

El Port de Tarragona estudia acollir vaixells militars nord-americans*

Segons ha informat Radio Reus de la Cadena SER, el Port de Tarragona estudia acollir vaixells militars nord-americans. L’ambaixada dels EUA ha fet una sol·licitud per fer entrades a la ciutat i membres de l’ambaixada ja s’haurien traslladat a la ciutat per elaborar un informe sobre les condicions del port, les conclusions del qual serien positives.

Fa uns deu o dotze anys, segons ha explicat la mateixa emissora, ja hi amarraven vaixells militars, però ara el que es pretén és recuperar posicions en aquest àmbit. De fet, no serien estades de llarga durada sinó més aviat parades puntuals d’entre 2-4 dies i un setmana. Aquest fet en si, segons la Cadena SER, no comportaria cap guany econòmic directe, perquè per conveni el Port està obligat a donar-los entrada, però en canvi sí que n’implicaria per a la ciutat i per a les empreses que operen al port.

* Notícia publicada a Del Camp.cat. De ser certa podria ser una gran oportunitat per Tarragona i Catalunya, amb vistes de cimentar una aliança amb els Estats Units.

2 comentaris:

  1. Els que es fregarán les mans son el proxenetes i les putes de Tarragona, Barcelona i voltants, ja que un portaavions porta milers de nois esperant esbravar-se...

    ResponElimina
    Respostes
    1. No et dic pas que no, però millor pensar en les contraprestacions geopolítiques que comportarà.

      Elimina