diumenge, 22 de gener del 2012

PortCastelló millora la seguretat amb informació per als capitans de buc a la seua web*

El Port de Castelló ha desenvolupat un dossier específic amb informació crucial per als capitans de vaixell la informació ja està disponible a través de la seva pàgina web (http://www.portcastello.com/el-puerto/capitanes-de-buque.html), on pot ser visualitzada o descarregada. El dossier ofereix informació visual sobre mesures de seguretat, evacuació i dades d'interès per als capitans dels vaixells que es dirigeixen al port.
L'Autoritat Portuària de Castelló va iniciar el 2009 un profund procés d'implantació de la seua plataforma en línia en el marc de desenvolupament de les TIC, que ha segut enriquit fins a l'actualitat amb informació multimèdia d'interès adreçada als seus diferents públics, convertint la seua pàgina web en un referent a nivell nacional.

Aquesta mesura, impulsada per l'Autoritat Portuària, respon a una de les accions previstes en el Pla Estratègic i persegueix una millor operativa del port a través de l'enfortiment dels fluxos d'informació.
L'Autoritat Portuària de Castelló ha posat tot el seu esforç en la millora contínua de la seua funció i els seus processos orientant com a model d'administració excel·lent, prova d'això són els seus mèrits en el terreny de la qualitat, com el Segell d'Excel·lència Europea d'Or EFQM + 500, una altíssima certificació de qualitat que distingeix a importants empreses i administracions del país.

* Notícia publicada al web del Port de Castelló. Felicitem aquesta institució per la seva tasca de millora de la seguretat portuària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada