dimecres, 16 de novembre del 2011

Pedro´s Boat Centre guanya el concurs del varador del Cós Nou al port de Maó *



Palma, 10 de novembre de 2011.
El Consell d´Administració de l´Autoritat Portuària de l’APB ha aprovat avui horabaixa adjudicar a l´empresa Pedro´s Boat Centre S.L. l´explotació del varador per a la reparació d´embarcacions del Cós Nou al port de Maó. La decisió s´ha pres a proposta del president de l´APB, José María Urrutia, després que la comissió tècnica encarregada de valorar les ofertes presentades al concurs la considerà com la solució més avantatjosa.

Pedro´s Boat Centre S.L. gestionarà durant 23 anys el nou varador, que comptarà amb una superfície propera als 37.000 metres quadrats, dels quals 30.000 seran en terra i 7.000 de mirall d´aigua, i aportarà una inversió superior als 8,6 milions d´euros.

Entre altres serveis, oferirà la hissada i avarada d´embarcacions per a la seva neteja i reparació, trasllat i custòdia d´aquestes, l´explotació de locals i despatxos per a les empreses del sector, així com subministrament d´aigua, electricitat, telefonia i la recollida selectiva d´escombraries i residus.

El varador disposarà també d´un travelift de 200 tones capaç de transportar embarcacions de fins a 30 metres d´eslora. Tot això suposarà una substancial millora dels serveis nàutics oferts fins al moment, en especial atenció a la seguretat i a la protecció del medi ambient.

Aquesta nova instal•lació donarà un nou impuls al sector de la reparació d´embarcacions de Menorca amb la generació d´un centenar de llocs de treball, a més de proporcionar al port de Maó de major competitivitat i convertir-lo en un potencial punt de referència a la Mediterrània occidental en les prestació de serveis nàutics.

* Notícia publicada al web de l'autoritat portuària de les Illes Balears.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada