diumenge, 23 d’octubre de 2011

PROPERA ACCIÓ FORMATIVA DEL PLA DE FORMACIÓ COMUNITÀRIA DEL PORT DE TARRAGONA*

POSTGRAU EN DIRECCIÓ D'OPERACIONS PORTUÀRIES


A qui va adreçat?: Als treballadors/res que integren el conjunt d’empreses adherides al PFCP, que vulguin assolir un perfil professional superior en el transport marítim i l’operativa portuària, així com a particulars que vulguin aconseguir un perfil professional que els permeti projectar el seu futur professional en el Port.
D’especial interès per a terminals portuàries, empreses estibadores, consignatàries, transitàries, agents de duana i navilieres, i professionals amb interès per desenvolupar la seva tasca al Port.Dotar als/a les participants dels coneixements necessaris per a poder desenvolupar les seves funcions i/o relacions comercials en l'àmbit marítim portuari.
Dates: del 14 de novembre de 2011 al 18 de juny de 2012.
Total: 156 hores lectives, dillun i dimecres de 18:00 a 21:00h.
Lloc de celebració: Sala de formació de l'Autoritat Portuària de Tarragona (Passeig de l'Escullera, s/n - 43004 Tarragona).
El període d’admissió de sol·licituds serà fins el dia 07/11/2011.

* NOTICIA PUBLICADA A PORTTARRAGONA.CAT. Esperem que pugui de ser de l'interès de totes aquells professionals de l'àmbit portuari. Des de Blau Naval felicitem també a l'Autoritat Portuària de Tarragona per dur a terme accions formatives, per tal de mantenir i millorar la competitivitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada