dimecres, 3 de febrer de 2016

A REVEURE!

Amics, tot té un començament i un final. Com dèiem a l'inici d'aquest bloc, volíem servir com a punt d'informació sobre afers marítims, tant civils com militars, amb una perspectiva mundial, però amb voluntat de servei als Països Catalans.

Ja fa temps que no es pot seguir amb el ritme que requereix. Ens podríem haver conformat penjant els enllaços i algun comentari, però des del principi (i amb algunes excepcions) us hem penjat els texts complets. Així que, més enllà que en els llocs web on foren publicats pervisquin o no, aquí sempre els tindreu.

Si voleu continuar la recerca pel vostre compte, a l'apartat de fonts i recursos teniu les principals fonts que hem fet servir. Segurament serà l'únic apartat que s'actualitzarà de tan en tan. 

Possiblement, continuem la tasca dins el projecte Viquipèdia , en l'àmbit naval, doncs hi ha prou feina per fer. Sigui com sigui, aquí teniu un bon rebost d'articles, documents i adreces per consultar. Però abans de començar res de nou, cal acomiadar-se com a oficials i cavallers que som.

Només resta agrair als col·laboradors i lectors d'aquest bloc haver-nos fet confiança.

Fair winds and following seas!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada